ВАРНА - ОДЕСА - ВАРНА

Купи онлайн билет


Тръгване от
Пристигане в
Дата на тръгване
Дата на връщане
- директен маршрут
- маршрут с пренасочване

Моля изберете категорията на вашия билет и колко билета желаете да закупите. На база категорията към която изберете брой билети, ще бъде формулирана крайна цена.

редовна
за пенсионери
за студенти
за деца до 12г.

Лесно и удобно плащане на билети от Украйна и от България.

В нашето забързано ежедневие е неприемливо да губим време, стоейки на опашка в билетния център на автогарата, когато е възможно да закупите автобусни билети онлайн, като отделите само няколко минути за това. Нашата услуга за резервации и продажба на билети онлайн по маршрута Варна-Одеса Ви предоставя възможност да изберете превоза, да резервирате и закупите билети онлайн, спестявайки не само вашето време, но и пари.

Нашето безспорно предимство е лекотата на плащане на билети както от Украйна, така и от България. Можете да изберете всеки удобен за Вас метод и да платите поръчката.

Платеният електронен билет за автобуса се изпраща на посочения от Вас имейл при резервация и просто трябва да го отпечатате или да го запазите в телефона, който да представите на диспечера. С билета можете спокойно да съберете багажа си и да отидете до автогарата, където ще Ви очаква удобен автобус!

Ако имате проблеми при резервацията или закупуването на билет онлайн - обадете се на телефонните номера, посочени в контактите, нашите мениджъри ще Ви помогнат!