ВАРНА - ОДЕСА - ВАРНА

За нас

Автобусният транспорт България - Украйна е популярен и бърз начин за пътуване между държавите. Тези пътувания са международни, затова изискват подходящ опит на превозвача и удобни автобуси.

Международният транспорт между Украйна и България е популярна услуга и има достатъчно оферти на пазара.

„СЕРВИС ТУР БГ“ е транспортна компания, занимаваща се с международен транспорт от  България до Украйна на европейско ниво. През годините на успешна работа нашата компания затвърди успеха си и се наложи като надежден и сигурен партньор и превозвач. Заслужихме репутацията си чрез използването на съвременни технологии и отговорен подход към всяка поръчка. Ето защо можете несъмнено да ни поверите организацията на международен транспорт до Украйна с всякаква сложност.

Благодарение на точно изчислен маршрут и компетентен подход за организиране на пътуванията, можем да предоставим на нашите клиенти гъвкава система на ценова политика. Нашите експерти се грижат за всички организационни въпроси, като по този начин гарантират високото качество на предоставяните услуги.

Ние Ви даваме възможност да пътувате с приятели и роднини. Всеки момент, прекаран в нашия транспорт, ще запомните с удобство и комфорт. Всъщност благодарение на модерното оборудване международният транспорт с автобуси между Варна и Одеса стана по-удобен превоз от останалите алтернативи.

Въпреки че пътуването с автобус, отнема значително по-дълго време отколкото пътуването със самолет, то се оказва в пъти по-рентабилно. Освен факта, че можете да закупите билет онлайн, предлагаме и системи за отстъпки за пенсионери, ученици, студенти,групи и други.
Между Украйна и България има безвизов режим при наличие на биометричен паспорт. От Украйна до България се пътува с цел почивка, гостуване при  роднини, във връзка с работа, включително и сезонна работа. Пътническите превози до Украйна с нашата компания Ви позволяват да направите Вашето пътуване възможно най-удобно.

Уникални възможности предлага автобусът при туристически и детски пътувания. Автобусният транспорт до Украйна е много по-интересен, поради възможността да посетите повече места и да спирате близо до атракции. При пътувания на деца се спазват допълнителни изисквания от водача и превозното средство.

Кой казва, че няма какво да се прави на пътя? Нашите автобуси имат безплатен Wi-Fi. Поддържайте връзка, проверявайте електронната си поща и социалните мрежи, споделяйте снимки и бъдете в течение с всички новини.
Нашата компания "СЕРВИС ТУР БГ" присъства на международния пазар на пътнически превози от много години. През това време изминахме милиони километри и превозихме хиляди пътници. Всяка година пазарът поставя все по-големи изисквания към комфорта и безопасността на пътниците, особено при международните превози. Нашата компания е в крак с времето и предоставя на своите пътници пълен набор от услуги. Правим всичко, така че нашите клиенти на пътя да се чувстват в сигурност и комфорт. Международният пътнически транспорт е много конкурентен бизнес, в който репутацията е много важна. Ето защо ние ценим всеки наш клиент. Нека пътуваме заедно!

С уважение,
Екипът на фирма "СЕРВИС ТУР БГ"

"СЕРВИС ТУР БГ" е въплъщение на най-добрите традиции в областта на пътническия транспорт. Ние ценим всеки клиент, като непрекъснато подобряваме услугите си.